Shopping u Grazu

Cijena: 100,00 KN Polazak: 30.11.2019.

SHOPPING U GRAZU - ISKORISTITE SEZONSKE RASPRODAJE!!!
 

Opis

CIJENA ARANŽMANA: 100,00 kn

 CIJENA UKLJUČUJE:

-       prijevoz visoko turističkim autobusom na navedenim relacijama 
-       troškovi organizacije i priprema putovanja

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

 

POSEBNI DOGAĐAJ: https://www.graztourismus.at/en/see-and-do/events/events/christmas-tree-lighting-up-ceremony_ev-2496

Plan puta

Polazak autobusa  u 7:00 sati ispred južnog ulaza na Zagrebački velesajam. Vožnja kroz Sloveniju do Austrije. Dolazak u Graz  - glavni grad pokrajine Štajerske.    

Prilikom dolaska u Graz autobus stane u trgovačkom centru Seiersberg. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe do 14:00. U 14:00 sati autobus kreće u centar grada do Opere, odakle je i povratak u 17:30.

(Ako netko želi ostati u shopping centru SEIERSBERG do povratka, može, ali mora to najaviti)

Po dolasku u grad, preporučujemo kraći razgled i šetnju starogradskom jezgrom:  OPERA -  LANDHAUS - GLAVNI TRG (HAUPTPLATZ)  – GRADSKA VIJEĆNICA, te šetnja do mostova na rijeci Muri gdje imate priliku vidjeti MURINSEL - jedno od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar i kavanu te KUNSTHAUS – futuristički građeni Muzej  suvremene umjetnosti. Predlažemo šetnju do tvrđave Schlossberg odakle se pruža prekrasan pogled na grad. Slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak za Zagreb u 17:30 iz centra Graza / 17:45 iz shopping centra Seiersberg.

Dolazak u Zagreb u večernjim satima (oko 20:30  / 21:00 sati).

GARANTIRANI  POLAZAK:   30.11.


DODATNE STANICE POLASKA: BRCKOVLJANI 06:00 / DUGO SELO 06:10 / SESVETE  06:25 /  DUBRAVA OKRETIŠTE 06:35 /VELESAJAM 07:00 / HOTEL ANTUNOVIĆ 07:15

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

*NAPOMENA: Najmanji broj prijavljenih putnika jest 30. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje. Prilikom prijave ne dodjeljuje se broj sjedala u prijevoznom sredstvu (autobus). Za ovo putovanja vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” agencije “Darojković d.o.o.”  koje možete preuzeti na web stranici ili zatražiti od djelatnika

DODATNE NAPOMENE:

Od proljeća 2017 godine na snazi je novi sustav graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima što uključuje kontrolu svih putnika, pa tako i građana EU. To može rezultirati dužim čekanjima na graničnim prijelazima te vas molimo za strpljenje i suradnju budući da agencija ne raspolaže informacijma o vremenu čekanja na pojedinom prijelazu, niti je odgovorna za isto.

Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji !!!

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr  ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.