NP PLITVIČKA JEZERA / JEDNODNEVNI IZLET

Cijena: 150,00 KN Polazak: 25.10.2020.

POLAZAK: 25.10.2020. (GARANTIRANO)

Opis

Doživite bajku Plitvičkih jezera!
Pridružite nam se na jednodnevnom izletu i uživajte u slobodnom danu.

 

NP Plitvička jezera je jedan od naših najvećih i najpoznatijih parkova koji je uvršten na popis UNESCO-ove svijetske baštine. Predstavlja šumovit planinski kraj u kojem se nalazi 16 jezera različite veličine. Možemo ih podijeliti na GORNJA i DONJA JEZERA koja se međuslobno stepenasto prelijevaju i silaze jedno u drugo. Vodu dobivaju od brojnih riječica i potoka, a najveće uživanje u pogledu ostavlja kristalno modrozelena boja jezera.
Najveće jezero je Kozjak (81,5 hektara) ujedno i najdublje (47 m), dok je drugo po veličini Prošćansko jezero koje se proteže od juga prema sjeveru u duljini od 2,5 km.
Jedan od najljepših slapova na Plitvicama je slap Milke Trnine nazvan po hrvatskoj opernoj primadoni.

Doživite čari prirodne ljepote Hrvatske koje će u Vama izazvati oduševljenje i ostaviti Vas bez teksta!

Plan puta

Polazak je  25.10.2020. (GARANTIRANO)
Okupljanje grupe u 06:45 sati ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba, na trgu Stjepana Radića 1. 

Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, polazak prema PLITVIČKIM JEZERIMA. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, sve do jedinstvenog svjetskog bisera, PLITVIČKIH JEZERA. 
Po dolasku, kraći predah i odlazak u razgled jezera, u pratnji licenciranog voditelja. Nakon razgleda,  predah za kupnju suvenira ili samostalno istraživanje ljepota Parka i uživanje u istima. Slijedi okupljanje grupe i odlazak prema mjestu polaska.

Putem ćete uživati u prekrasnom pogledu na ‘’MALE PLITVICE’’ – RASTOKE. Nastale su jedinstvenom igrom prirode, na mjestu gdje se rijeka SLUNJČICE ulijeva u rijeku KORANU, te na taj način tvori mnoštvo slapova.Rastoke su jedinstvena bajka koja je nastala zajedničkim djelovanjem prirode i čovjeka: ono što je priroda stvarala tisućama godina, čovjek je kasnije nadogradio prilagođavajući se prirodnim uvjetima, tvoreći jedinstvenu cjelinu. Upravo zbog tog jedinstvenog sklada povijesne, etnografske i graditeljske kulturne baštine Rastoke su 1969. godine upisane u Registar nepokretnih spomenika kulture.

Prepuni dojmova nastavljamo vožnju do Zagreba, a povratak na mjesto polaska se očekuje u ranijim večernjim satima.

Cijena karte iznosi: 150 kn
Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, voditelja putovanja, sve razglede prema programu
Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanja s rute, putno osiguranje, ulaznicu za NP Plitvička jezera

Obavezna doplata: – – ulaznica za NP Plitvička jezera, prema cjeniku Nacionalnog parka (posebna promotivna cijena ):  50,00 kn / odrasli; 30,00 kn / studenti; 20,00 kn / djeca (07 – 17 godina); djeca do 7 godina i osobe sa posebnim potrebama sa invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu).


PREPORUKA: udobna obuća i odjeća za posjet Nacionalnom Parku zbog blizine vode i mogućeg skliskog terena!

STANICE POLASKA: BRCKOVLJANI, DUGO SELO, SESVETE, DUBRAVA

*NAPOMENA: Najmanji broj prijavljenih putnika jest 30. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje. Prilikom prijave ne dodjeljuje se broj sjedala u prijevoznom sredstvu (autobus). Za ovo putovanja vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” agencije “Darojković d.o.o.”  koje možete preuzeti na web stranici ili zatražiti od djelatnika

DODATNE NAPOMENE:
Sukladno preporukama HZJZ, preporučamo nošenje maske za lice. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji.

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.
PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr  ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.