Advent u Pečuhu

Cijena: 180,00 KN Polazak: 14.12.2019.

Advent u "gradu mira" 

Opis

CIJENA ARANŽMANA: 180,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz visoko turističkim autobusom na navedenim relacijama, vodič-pratilac tijekom putovanja, razgledi prema programu, troškovi organizacije i priprema putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE: 
- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje, fakultativne sadržaje, te troškove osobnih narudžbi.

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

Plan puta

Posjetite Pečuh, jedan od najljepših mađarskih gradova, koji je poznat i kao ”grad mira”, a zbog svojih kulturnih vrijednosti i ljepota zaštićen je od strane UNESCO-a

Polazak autobusa u 06:00 s glavnog (južnog) ulaza na Zagrebački velesajam.  

Vožnja prema Virovitici i graničnom prijelazu TEREZINO POLJE te prema SZIGETU – gradiću gdje se nalazi jedna od najpoznatijih mađarskih utvrda koju je junački branio hrvatski ban Nikola Šubić Zrinski. U susjednoj Mađarskoj ga slave kao nacionalnog junaka.
Po dolasku u Siget, slijedi odlazak do UTVRDE, a potom do PARKA MAĐARSKO – TURSKOG PRIJATELJSTVA, mjesta u kojem je bio tabor Turaka za vrijeme opsade Sigeta i u kojem je preminuo poznati sultan Sulejmn Veličanstveni.
Nakon razgleda slijedi odlazak do PEČUHA, europske prijestolnice kulture 2010. godine i grada koji je zbog svoje izrazite tolerancije i promicanja manjinskih kultura zaslužio naziv ”grad mira”. Slijedi šetnja gradom uz pratitelja putovanja: ULICA KIRALY – glavna gradska šetnica, GAZI KASIM PAŠINA DŽAMIJA – BARBAKAN (BISKUPSKA TVRĐAVA) – KATEDRALA SV. PETRA I PAVLA sa 4 tornja – SZECHENY TRG – SINAGOGA – ZSOLANY.
Polsije razgleda, slobodno vrijeme za osobne programe.

Okupljanje grupe i povratak prema Zagrebu oko 17:30. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

GARANTIRANI POLAZAK: 14.12.

 

DODATNE STANICE POLASKA: BRCKOVLJANI 05:00 / DUGO SELO 05:10 / SESVETE  05:25 /  DUBRAVA OKRETIŠTE 05:35 /VELESAJAM 06:00 

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

*NAPOMENA: Najmanji broj prijavljenih putnika jest 30. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje. Prilikom prijave ne dodjeljuje se broj sjedala u prijevoznom sredstvu (autobus). Za ovo putovanja vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” agencije “Darojković d.o.o.”  koje možete preuzeti na web stranici ili zatražiti od djelatnika

DODATNE NAPOMENE:

Od proljeća 2017 godine na snazi je novi sustav graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima što uključuje kontrolu svih putnika, pa tako i građana EU. To može rezultirati dužim čekanjima na graničnim prijelazima te vas molimo za strpljenje i suradnju budući da agencija ne raspolaže informacijma o vremenu čekanja na pojedinom prijelazu, niti je odgovorna za isto.

Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji !!!

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr  ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.