Advent u Grazu / jednodnevni izlet

Cijena: 110,00 KN Polazak: 28.11.2020. 05.12.2020. 12.12.2020. 13.12.2020. 19.12.2020.

Romantični Advent u Grazu!

Opis

CIJENA ARANŽMANA: 110,00 kn

 CIJENA UKLJUČUJE:

-       prijevoz visoko turističkim autobusom na navedenim relacijama 
-       troškovi organizacije i priprema putovanja

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

Plan puta

Prepustite se doživljaju Adventa u regiji Graza uz ove vrhunske ponude: romantično osvijetljene ulice, blistave ledene jaslice u Landhaushofu, adventski sajmovi odakle se šire ugodni mirisi božićnih keksa i kuhanog vina... Graz bismo mogli prozvati i prijestolnicom adventskih sajmova u Austriji. Jer ni u jednom drugom gradu predbožićno kulturno raspoloženje nije toliko obilježeno Adventom.

Polazak autobusa u 07:00 sati – ZAGREBAČKI VELESAJAM – GLAVNI ULAZ.

Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Graza uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora.
Prilikom ulaska u Graz autobus stane u SEIERSBERGU kod shopping centara. Slobodno vrijeme za shopping i osobne programe do 14:00 sati.
Potom autobus kreće u centar grada gdje slijedi razgled: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – MOSTOVI NA MURI – MURINSEL – KUNSTHAUS ...
Poslije razgleda odlazak do Božićnog sajma ispred Gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za kupovinu na mnogobrojnim adventskim štandovima i uživanje u predbožićnom raspoloženju. Ostatak popodneva slobodno vrijeme za kupovinu i nabavu božićnih darova.

Polazak za Zagreb u 19:00 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.


 POLASCI: 28.11.,  05.12., 12.12., 13.12., 19.12., 20.12.2020.


DODATNE STANICE POLASKA: BRCKOVLJANI 06:00 / DUGO SELO 06:10 / SESVETE  06:25 /  DUBRAVA OKRETIŠTE 06:35 /VELESAJAM 07:00 / HOTEL ANTUNOVIĆ 07:15

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

*NAPOMENA: Najmanji broj prijavljenih putnika jest 30. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje. Prilikom prijave ne dodjeljuje se broj sjedala u prijevoznom sredstvu (autobus). Za ovo putovanja vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” agencije “Darojković d.o.o.”  koje možete preuzeti na web stranici ili zatražiti od djelatnika

DODATNE NAPOMENE:

Od proljeća 2017 godine na snazi je novi sustav graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima što uključuje kontrolu svih putnika, pa tako i građana EU. To može rezultirati dužim čekanjima na graničnim prijelazima te vas molimo za strpljenje i suradnju budući da agencija ne raspolaže informacijma o vremenu čekanja na pojedinom prijelazu, niti je odgovorna za isto.

Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji !!!

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr  ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Sukladno preporukama HZJZ, preporučamo nošenje maske za lice. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji.

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.