Advent u Beču / jednodnevni izlet

Cijena: 220,00 KN Polazak: 05.12.2020. 12.12.2020. 19.12.2020.

Čarobni Advent u Beču!

Opis

CIJENA ARANŽMANA: 220,00  kn

CIJENA UKLJUČUJE:

-       prijevoz visoko turističkim autobusom na navedenim relacijama 
-       troškovi organizacije i priprema putovanja

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

TELEFON: +385 1 2757 494
E-MAIL: info@darojkovic.hr

 

Plan puta

Polazak autobusa sa glavnog, južnog ulaza Zagrebačkog Velesajma u  04:30 sati

Putovanje kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zasutavljanja putem.
Dolazak u Beč i razgled grada: OPERA – TRG MUZEJA – PARLAMENT - HOFBURG – GRABEN – KATEDRALA SV. STJEPANA – KÄRTNERSTRASSE…
Dolazak u svečano ukrašenu staru gradsku jezgru, te slobodno vrijeme za ručak, kavu i kolač u jednoj od čuvenih bečkih kavana, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse, posjet štandovima adventskog sajma ispred zgrade Gradske vijećnice, starinskom božićnom sajmu na Freyungu, itd.
Ili dodatne posjete muzejima i izložbama (Museumquartier, Carska riznica, Muzej carice Sissy, Leopold muzej, bogata zbirka muzeja povijesti umjetnosti...)

Odlazak iz Beča u 19:00 sati. Putovanje kroz Austriju uz zaustavljanje putem, te dolazak u Zagreb oko ponoći.

  POLASCI: 05.12.,  12.12.,  19.12.2020.

DODATNE STANICE POLASKA: 
BRCKOVLJANI 03:30 / DUGO SELO 03:40 / SESVETE  03:55 /  DUBRAVA OKRETIŠTE 04:05 / VELESAJAM 04:30 / HOTEL ANTUNOVIĆ 04:45

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

*NAPOMENA: Najmanji broj prijavljenih putnika jest 30. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje. Prilikom prijave ne dodjeljuje se broj sjedala u prijevoznom sredstvu (autobus). Za ovo putovanja vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” agencije “Darojković d.o.o.”  koje možete preuzeti na web stranici ili zatražiti od djelatnika

DODATNE NAPOMENE:

Od proljeća 2017 godine na snazi je novi sustav graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima što uključuje kontrolu svih putnika, pa tako i građana EU. To može rezultirati dužim čekanjima na graničnim prijelazima te vas molimo za strpljenje i suradnju budući da agencija ne raspolaže informacijma o vremenu čekanja na pojedinom prijelazu, niti je odgovorna za isto.

Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji !!!

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr  ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU


Sukladno preporukama HZJZ, preporučamo nošenje maske za lice. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji.

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.