blue
Facebook
Darojković
Matije Kralja 12c, Brckovljani
10 370 Dugo Selo, Croatia
ID KOD: HR-AB-01-0241393

KLAGENFURT I MINIMUNDUS

‹‹ povratak
Cijena: 130,00
KLAGENFURT I MINIMUNDUS !!
JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ UZ POVOLJNU CIJENU !!! 

Karta: karta   PDF: pdf
Opis
   

CIJENA ARANŽMANA: 130,00 kn

 CIJENA UKLJUČUJE:

-       prijevoz visoko turističkim autobusom (klima, video, WC) na navedenim relacijama 
-       razgledi prema programu
-       troškovi organizacije i priprema putovanja


PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

CIJENE ULAZNICA:

-       ODRASLI = 17.- EUR

-       DJECA (6 – 15 godina) = 8.- EUR

 ULAZNICE SE PLAĆAJU PRATITELJU PUTOVANJA !!!


Plan puta
Polazak autobusa: Brckovljani  06:00  / Dugo Selo 06:10 /  Sesvete  06:25 / Dubrava – okretište  06:35 /  Zagrebački Velesajam – glavni ulaz  07:00 /  hotel Antunović   (Špansko)  07:10

Vožnja kroz Sloveniju prema Austriji i KLAGENFURTU. Odlazak do poznatog zabavnog parka minijatura MINIMUNDUS. Minimundus je svjetski poznata atrakcija i prikaz svijeta u malom.  Nalazi se u parku na jezeru Wörthersee, a riječ je o izložbi najljepših i poznatih građevina svijeta. Na ovoj jedinstvenoj izložbi postavljeno je 170 minijaturnih građevina iz 50 zemalja diljem svijeta: kip slobode, Opera u Sydneyu, Eiffellov toranj u Parizu, kosi toranj u Pisi, veliki Kineski zid, Taj Mahal i brojni drugi.

Slijedi obilazak parka i slobodno vrijeme za osobne programe. Nakon razgleda i obilaska, odlazak u grad gdje slijedi šetnja i razgled grada uz pratitelja putovanja: katedrala Sv. Trojstva, Alter Platz, stara i nova vijećnica, Landhaus, Sv. Egid, Neuer Platz sa fontanom zmaja.

Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak za Zagreb oko 17:30 sati.

Dolazak u večernjim satima.

DODATNE NAPOMENE:

Od proljeća 2017 godine na snazi je novi sustav graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima što uključuje kontrolu svih putnika, pa tako i građana EU. To može rezultirati dužim čekanjima na graničnim prijelazima te vas molimo za strpljenje i suradnju budući da agencija ne raspolaže informacijma o vremenu čekanja na pojedinom prijelazu, niti je odgovorna za isto.

Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji !!!

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr  ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici. 


Anketa
Kako ste zadovoljni našom uslugom?