blue
Facebook
Darojković
Matije Kralja 12c, Brckovljani
10 370 Dugo Selo, Croatia
ID KOD: HR-AB-01-0241393

BLED I FESTIVAL ČOKOLADE U RADOVLJICI

‹‹ povratak
Polazak: 13.4.2019.
Povratak: 13.4.2019.
Cijena: 130,00 KN
BLED - BISER SLOVENSKIH ALPI I FESTIVAL ČOKOLADE U RADOVLJICI
POSJETITE JEDINSTVENI SAJAM ČOKOLADE 
Karta: karta   PDF: pdf
Opis
  

Želite li testirati svoju vezu, da li vas vaš partner može uspješno prenijeti preko 99 stepenica ?? 

Kome zvono zvoni ?? I sreću nosi ?? 
Zasladite se poznatim bledskim kremšnitama, uživajte u romantičnoj vožnji po jezeru i ljepotama Alpi 

Cijena: 130,00 kn


CIJENA UKLJUČUJE:
       prijevoz visoko turističkim autobusom na navedenim relacijama 
       vodič-pratitelj tijekom putovanja
-    troškove organizacije i pripreme putovanja

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati
       

NAPOMENA: Najmanji broj prijavljenih putnika jest 40. 

DOPLATE: vožnja brodićem po bledskom jezeru = 14.- EUR, ulaznica za crkvu sv. Marije = 6.- EUR, ulaznica za Bledski stari grad = 10.- EUR / KUPONI ZA DEGUSTACIJU ČOKOLADE - od 2.- EUR (4 vrste), plativo na licu mjesta

Plan puta
Polazak iz Zagreba - VELESAJAM - GLAVNI ULAZ u 07:00
Vožnja prema Sloveniji do pitoresknog naselja BLEDA na sjeverozapadu Slovenije u podnožju Julijskih Alpa. Po dolasku slijedi razgled starog Bledskog grada, šetnja uz Bledsko jezero s alpskim otočićem na kojem se nalazi crkva sv. Marije iz XVIII st. 

Mogućnost vožnje tradicionalnim brodom „pletna“ do otočića (uz doplatu – 14.- EUR, ulazak u crkvu – 6.- EUR) Otočić kolokvijalno zovu i „otočić sreće“ budući da postoji staro vjerovanje da prilikom posjete crkvi Sv. Marije kad se povuče uže i zvono zazvoni, tada će vam se ostvariti želje. Slobodno vrijeme za šetnju uz jezero, kraći odmor.
Nastavak vožnje do obližnjeg gradića RADOVLJICA čiji 
centar predstavlja najbolje očuvanu srednjevjekovnu arhitekturu u Sloveniji. Grad je poznat po tradicionalnom FESTIVALU ČOKOLADE koji se svake godine održava u travnju. Po dolasku možete uživati u šetnji ovim romantičnim gradićem, isprobavati razne vrste čokolada i slastica spravljenih od čokolade, napraviti i svoju čokoladu kao suvenir. Slobodno vrijeme za osobne programe. 

Povratak prema Zagrebu, predviđen je oko 18:00 sati.

Za navedeno putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica ili putovnica

DODATNE STANICE POLASKA: BRCKOVLJANI: 06:00, DUGO SELO: 06:10; 
 SESVETE - 06:25; DUBRAVA - OKRETIŠTE - 06:35

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

DODATNE NAPOMENE:

Od proljeća 2017 godine na snazi je novi sustav graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima što uključuje kontrolu svih putnika, pa tako i građana EU. To može rezultirati dužim čekanjima na graničnim prijelazima te vas molimo za strpljenje i suradnju budući da agencija ne raspolaže informacijma o vremenu čekanja na pojedinom prijelazu, niti je odgovorna za isto.

Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji !!!

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr  ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici. 

Anketa
Kako ste zadovoljni našom uslugom?