blue
Facebook
Darojković
Matije Kralja 12c, Brckovljani
10 370 Dugo Selo, Croatia
ID KOD: HR-AB-01-0241393

BEOGRAD - SAJAM KOZMETIKE, NJEGE KOSE, ESTETIKE I ZDRAVLJA

‹‹ povratak
Polazak: 6.4.2019.
Povratak: 6.4.2019.
Cijena: 220,00 kn
BEOGRAD - POSJET SAJMU KOZMETIKE, NJEGE KOSE, ESTETIKE I ZDRAVLJA
POVOLJNA CIJENA !!
Karta: karta   PDF: pdf
Opis
   

BEOGRAD - glavni grad republike Srbije, te njeno političko, kulturno, znanstveno i gospodarsko sjedište. Kroz dugu i burnu povijest bio je prijestolnica više različitih država. Objedinjeni utjecaji raznih kultura ostavili su svoje tragove koji danas čine nezaobilazne turističke atrakcije ovoga grada. 

CIJENA ARANŽMANA: 220,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: 
prijevoz visoko turističkim autobusom na navedenim relacijama, usluge licenciranog turističkog pratitelja, razgledi prema programu, organizacija i priprema putovanja

DOPLATA: ulaznica za Sajam = 5.- EUR, plaća se kod vodiča u autobusu

Plan puta
Polazak autobusa u 04:00h sa južnog ulaza Zagrebačkog Velesajma. Vožnja kroz Slavoniju prema Beogradu, glavnom gradu Srbije. Po dolasku iskrcaj putnika na sajmu. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja, najveći je beauty sajam na području Jugoistočne Europe koji se pod Imenom "Dodir Pariza" odvija dva puta godišnje. Sama manifestacija na jednom mjestu pruža pregled novih proizvoda, preparata i aparata kozmetičke industrije, te se osim raznim prigodnim prezentacijama, omogućuju i popusti pri kupovini. Boravak na sajmu previđen je do 14h. Ako netko želi ostati cijeli dan na sajmu do povratka domovima može, ali to mora najaviti voditelju putovanja u autobusu. U 14h  odlazak sa sajma,   te slijedi panoramska vožnja Beogradom uz razgled najznačajnijih turističkih atrakcija grada. Iskrcaj u centru grada te slobodno vrijeme po Knez Mihajlovoj ulici koja je ujedno i glavno trgovačko i turističko središte. Slobodno vrijeme za osobne programe. Sastanak grupe je u 19h. Slijedi vožnja prema Zagrebu uz usputna stajanja putem prema potrebi. Dolazak u Zagreb predviđen je iza ponoći.

DODATNE STANICE POLASKA: BRCKOVLJANI 03:00; DUGO SELO  03:10; SESVETE  03:25; DUBRAVA-OKRETIŠTE  03:35

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati

*NAPOMENA: Najmanji broj prijavljenih putnika jest 30. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje. Prilikom prijave ne dodjeljuje se broj sjedala u prijevoznom sredstvu (autobus). Za ovo putovanja vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” agencije “Darojković d.o.o.”  koje možete preuzeti na web stranici ili zatražiti od djelatnika

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr  ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici. 

Od proljeća 2017 godine na snazi je novi sustav graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima što uključuje kontrolu svih putnika, pa tako i građana EU. To može rezultirati dužim čekanjima na graničnim prijelazima te vas molimo za strpljenje i suradnju budući da agencija ne raspolaže informacijma o vremenu čekanja na pojedinom prijelazu, niti je odgovorna za isto.

Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji !!!
Anketa
Kako ste zadovoljni našom uslugom?