blue
Facebook
Darojković
Matije Kralja 12c, Brckovljani
10 370 Dugo Selo, Croatia
ID KOD: HR-AB-01-0241393

ARBORETUM VOLČJI POTOK I LJUBLJANA - ARBORETUM VOLČJI POTOK I LJUBLJANA

‹‹ povratak
Polazak: 27.4.2019.
Povratak: 27.4.2019.
Cijena: 100,00 KN
ARBORETUM VOLČJI POTOK I LJUBLJANA
POVOLJNA CIJENA !!!
Karta: karta   PDF: pdf
Opis
        


ARBORETUM VOLČJI POTOK najveći je i najposjećeniji arboretum u Sloveniji. Arboretum se nalazi na 80 hektara ekološki raznolikih površina, na kojima je približno 2.500 vrsta i sorti različita drveća i grmlja. Zbirka biljaka zasnovana je u pejzažnom stilu i sadrži dobro očuvane rijetke životne zajednice.  
Proljeće je u Arboretumu u Volčjem Potoku u znaku tulipana. Krajem travnja procvjetat će ih više od dva milijuna u više od 250 različitih sorte. Zadnjih godina novost su izložba cvijeća u staklenicima s izložbom orhideja i tropskih leptira te na novo posađene i oblikovane gredice. Organizirana će biti još izložba vrtlarstva, rasadništva i vrtne opreme, a poseban dio namijenjen je vrtlarskom sajmu, na kojemu će se predstaviti više od 60 domaćih i stranih izlagača. 

CIJENA ARANŽMANA: 100,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama, vodič - pratitelj tijekom putovanja, razgledi prema programu, troškovi organizacije i pripreme putovanja

DOPLATA: ulaznica za arboretum = 8,50.- EUR 

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati
Plan puta
Polazak iz Zagreba ispred glavnog ulaza na Zagrebački velesajam u 07:00 sati. Vožnja prema Sloveniji do mjesta RADOMLJE gdje se nalazi poznati ARBORETUM VOLČJI POTOK. Po doalsku, slijedi šetnja i razgled ovog jedinstvenog kompleksa te uživanje u prekrasnim krajobrazima.
posjet aktualnim izložbama te sajmu vrtlarstva. Samim boravkom u arboretumu zasigurno ćete dobiti brojne ideje kako dopuniti i urediti svoje vrtove, okućnice, balkone i slično
. Nakon obilaska i odmora, nastavak vožnje prema LJUBLJANI - glavnom gradu susjedne Slovenije. Po dolasku slijedi pješačka tura koja uključuje razgled svih značajnijh znamenitosti starog gradskog središta: barokna  zgrada gradske vijećnice, sjedišta lokalne vlasti, šetnja  kroz stari centar grada poznat po njegovom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg označavaju barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika. Razgled centralne tržnice, katedrala Sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Trostruki most... Kraće slobodno vrijeme. Povratak za Zagreb u 18:00 sati. Dolazak u večernjim satima.

POLAZAK: 27.04.

DODATNE STANICE POLASKA: BRCKOVLJANI 06:00 / DUGO SELO 06:10 / SESVETE  06:25 /  DUBRAVA OKRETIŠTE 06:35 /VELESAJAM 07:00 

Za navedeno putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK - PETAK od  09:00 - 17:00  sati


DODATNE NAPOMENE:

Od proljeća 2017 godine na snazi je novi sustav graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima što uključuje kontrolu svih putnika, pa tako i građana EU. To može rezultirati dužim čekanjima na graničnim prijelazima te vas molimo za strpljenje i suradnju budući da agencija ne raspolaže informacijma o vremenu čekanja na pojedinom prijelazu, niti je odgovorna za isto.

Agencija ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari u prijevoznom sredstvu ili samoj destinaciji !!!

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr  ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici. 

Anketa
Kako ste zadovoljni našom uslugom?